Toimitusehdot

Hinnat ja tuotteiden tilaaminen

Tilaajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Alle 18-vuotiaat saavat tilata ainoastaan huoltajansa suostumuksella.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Tuotteet toimitetaan Itella 16 -toimituksina.
Toimituskulut lisätään tilaukseen ja näkyvät tilatessa.

Tuotteilla 14 päivän palautusoikeus mikäli tuote on täysin käyttämätön. Lisäksi palautettavassa tuotteessa on oltava kaikki hinta- ja kokomerkinnät paikallaan. Asiakkaan tulee säilyttää ostokuitti tai laskukopio kaupan peruuttamista tai vaihtamista varten. Kaikki tuotteiden palautukset sovitaan aina etukäteen VeVe:n kanssa.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa verkkopankkien maksupainikkeilla sekä luottokorteilla.

Maksut verkkopankkien maksupainikkeilla

Maksaminen on mahdollista seuraavilla verkkopankeilla: Nordea, Osuuspankki, SP, Nooa, POP, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, LähiTapiola Pankki.

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Toimitus

Voit valita tilatessa toimitustavaksi postin, tai noudon varastoltamme Turusta (ilmoitamme teille osoitteen jos valitset noudon).

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu.

Toimitusaika on normaalisti n. 1 - 14 päivää. Emme kuitenkaan vastaa pitenevistä toimitusajoista, jotka johtuvat meistä riippumattomista syistä.

Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä tai puhelimitse. Pyrimme huomioimaan kuluttajan toiveen, mikäli se on mahdollista. Postitamme tuotteet halvimmalla mahdollisella tavalla 2 lk:ssa ellei muuta ole sovittu tai toivottu.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset:

Paketin kunto on tärkeää tarkistaa postivirkailijan läsnäolessa! Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote / tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta..

Pyrimme kierrättämään postitusmateriaaleja!

 

Nouto varastoltamme

Voit noutaa tilaamasi tuotteet varastoltamme postikuluitta. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse tai tekstiviestitse kun tilauksesi on noudettavissa (ole ystävällinen ja odota noutovahvistusta, sillä tuote voi olla varastotavara, eikä heti saatavilla). Kiitos.

Tuotteet loppuneet / jälkitoimitukset

Mikäli jokin tuote on päässyt tilapäisesti tai kokonaan loppumaan tai jää jälkitoimitukseen otamme yhteyttä Sinuun.

Palautukset

HUOM! OTA AINA PALAUTUSTAPAUKSESSA YHTEYS ASIAKASPALVELUUMME: veve@veve.fi, ETTEI VÄÄRINKÄSITYKSIÄ PÄÄSE SYNTYMÄÄN.

EMME LUNASTA POSTIENNAKOLLA LÄHETETTYJÄ PALAUTUKSIA!!.

Palautettavien tuotteiden tulee olla täysin käyttämättömiä. Lisäksi palautettavissa tuotteissa on oltava kaikki hinta- ja kokomerkinnät paikallaan. Asiakkaan tulee säilyttää ostokuitti tai laskukopio kaupan peruuttamista tai vaihtamista varten.

Maksamme tuotteen hinnan sekä palautuksesta mahdollisesti aiheutuneet rahtikulut. Mikäli palautat koko lähetyksen, saat takaisin tilaamiesi tuotteiden hinnan, mutta vähennämme kokonaissummasta rahti-/käsittelykulut.

HUOM! TARJOUSTUOTTEILLA EI OLE PALAUTUSOIKEUTTA!

Vaihto toiseen tuotteeseen

Jos haluat vaihtaa tuotteesi toiseen kokoon/väriin/tuotteeseen, veloitamme toimitus/käsittelykulut.

Lunastamattomat tilaukset

Paketti tulee noutaa postista saapumisviikon ja sitä seuraavan kahden täyden kalenteriviikon aikana. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa postista, palautuu lähetys meille.

Lunastamatta jätetyistä lähetyksistä veloitamme asiakkaalta 20.00 euron kulumaksun. Lähetämme laskun perässä. Laskun maksamatta jättämisestä seuraa merkintä luottotietoihisi luottohäiriönä.

Tarjoustuotteet / Poistotuotteet

Tarjous – ja poistotuotteita on vain hajakokoja ja -määriä.

Muuta

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Epäselvyyksissä ota yhteyttä asiakaspalveluumme veve@veve.fi. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.