Yritys

VeVe on lelu, sisustus, käsityö ja lahjatavarakauppa verkossa www.veve.fi. Lisäksi palveluihimme kuuluu lelu- ja sisustuskutsut asiakkaan kotona tai varastollamme Turussa. Meiltä saa myös tilauksesta tehtävät tuunailut ja käsityöt. Yrityksen ideana on myydä kestäviä ja laadukkaita puuleluja, yksilöllisiä ja huolella valittuja sisustustuotteita, joita on helppo yhdistellä jokaisen kotiin sekä uniikkeja tuunailuja ja käsitöitä. Tuotevalikoimassamme on mm. opettavaisia, kierrätysmateriaaleista valmistettuja sekä ekologisia tuotteita, perinneleluja ja –pelejä, sekä käsityönä tehtyjä tuotteita. Pyrimme löytämään tuotevalikoimiimme jatkuvasti mielenkiintoisia uutuuksia ja ennen kaikkea sellaisia erilaisia tuotteita, joita ei vielä ole paljoa tarjolla. Haluaisimme myös, että jokainen pystyisi näitä hankkimaan elintasostaan huolimatta.

Muoviset lelut eivät kestä aina lasten vauhdikkaissa leikeissä ja rikkoutuvat helposti. Niitä on myös vaikea korjata. Halusimme leluja, jotka kestävät isältä pojalle ja otimme huomioon lelun kierrätyksen sekä korjattavuuden. Nämä ominaisuudet kun liitetään yhteen, saadaan laadukkaita ja kestäviä puuleluja. Näillä leikkiminen tukee lapsen kehitystä sekä motorisia taitoja. Lapsi saa käyttää leikkiessään myös omaa mielikuvitustaan.

Käsillä tekeminen ja tuunailu ovat lähellä sydäntäni. Minulta voi tilata omien toiveiden mukaan käsitöitä. Jokainen työ on uniikki ja ainutlaatuinen. Ilmoitatte vain toiveenne meille sähköpostilla tai soittamalla.


Otamme mielellämme vastaan palautetta. Kerro rohkeasti meille ideasi ja jos haluatte jotain tiettyjä uusia tuotteita valikoimiimme. Kehitämme sivustojamme ja valikoimaamme jatkuvasti.

TERVETULOA lelujen, sisustustuotteiden, käsitöiden ja lahjatavaroiden maailmaan!
 
-Hanna
 
 
 
Tällä tuotealueella ei ole tuotteita.